Akadálymentesítési nyilatkozat

Akadálymentesítési nyilatkozat

A Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény elkötelezett amellett, hogy mindenkor biztosítsa a https://www.beai.hu/ honlap (weboldal) akadálymentes használatát az (EU) 2016/2102 európai parlamenti és tanácsi irányelvet átültető nemzeti jogszabály; a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvény rendelkezései szerint.

Jelen akadálymentesítési nyilatkozat a https://www.beai.hu/ weboldalra vonatkozik.

A megfelelőség státusza

A weboldal az alábbiakban felsorolt kivételekkel megfelel a közszférabeli szervezetek honlapjainak és mobilalkalmazásainak akadálymentesítéséről szóló 2018. évi LXXV. törvénynek:

A weboldalon található bizonyos szkennelt .pdf állományok nem felolvashatók, tekintettel arra, hogy ezen dokumentumok hitelesítése még kézi aláírással történt és az így keletkezett .pdf állományok esetében nem biztosítható, hogy azokat a felolvasó programok értelmezni tudják.

Az akadálymentesítési nyilatkozat elkészítése

Jelen nyilatkozat 2024. április 10. napján készült, a Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény önértékelése alapján.

Visszajelzés és elérhetőségek

Az esetleges megfelelőségi hiányosságokat a bbolcsi@t-online.hu címen jelezheti. A 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdés értelmében a közszférabeli szervezet a jelzésre 30 napon belül köteles válaszolni.

 

Végrehajtási eljárás

Az akadálymentesítési ellenőrzés részletes szabályait a 162/2019. (VII. 5.) Korm. rendelet tartalmazza.

Ellenőrző szervezet: Kormányzati Informatikai Fejlesztési Ügynökség

Székhely: 1134 Budapest, Váci út 35.

Levelezési cím: 1134 Budapest, Váci út 35.

Ügyfélszolgálat: +36 1 450 3060

E-mail: ugyfelszolgalat@kifu.gov.hu

Web: https://kifu.gov.hu/

Bejelentés alapján az ellenőrző szervezet akadálymentesítési ellenőrzést végez, ha a visszajelzési eljárásban az értesítést vagy kérelmet benyújtó személy a 2018. évi LXXV. törvény 4. § (2) bekezdése szerinti határidőben nem, vagy nem kielégítő választ kap a közszférabeli szervezettől.

Békéscsabai Egészségügyi Alapellátási Intézmény